Per direct zijn wij op zoek naar een enthousiaste
SUPERVISOR HORECA, 38 uur
 
DE GRACHTHOF
De Grachthof is gevestigd in het historische centrum van Giethoorn. Een prachtige locatie aan de dorpsgracht met zijn vele bruggetjes. Gasten kunnen plaatsnemen op ons terras aan het water of in ons restaurant. De gehele dag staan wij paraat: start de dag met een kopje koffie, sluit de dag af met een borrel of met één van onze heerlijke gerechten.

FUNCTIEOMSCHRIJVING
Als supervisor horeca ben jij het aanspreekpunt in de organisatie voor onze gasten. Tevens ben jij verantwoordelijk voor het aansturen, motiveren en controleren van ons team. Het is je taak om goed het overzicht te bewaren, je zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt. Daarnaast verzorg jij de werkplanning voor de medewerkers, coördineer je groepsarrangementen & evenementen en voer je beoordelingsgesprekken met medewerkers. Je hebt een natuurlijk overwicht en communiceert helder en overtuigend. Wanneer het druk is, spring jij bij waar nodig.

FUNCTIE-EISEN
Zelfstandig werkend met talent voor anticiperen en improviseren
Plannen en organiseren
Teamplayer die collega’s kan motiveren en stimuleren
Stressbestendig en groot verantwoordelijkheidsgevoel
Gastgerichte houding en instelling
Communicatief en sociaal vaardig
Representatief voorkomen
Hbo werk- en denkniveau
Oog voor detail
Flexibel inzetbaar
Enthousiast en vrolijk

WIJ BIEDEN
Een uitdagende baan in het hartje van het pittoreske Giethoorn. Je komt te werken in een jong, dynamisch bedrijf waar veel arrangementen en kleine evenementen plaatsvinden. Het is een afwisselende en uitdagende functie waarbij je veel verantwoordelijkheden krijgt en waar je ongetwijfeld hard gaat werken.

SOLLICITEREN
Stuur je CV met motivatie en een recente foto per mail naar De Grachthof, onder vermelding van: sollicitatie supervisor horeca t.a.v. H. Smit: info@grachthof.nl.